BETRÆK DINE SKULDERPUDER MED STOF!

For mig er en jakke uden skulderpuder ikke en jakke men mere en cardigan. Men af og til synes jeg det er dejligt ikke at fuld foer en jakke, eller også syr jeg i en sart farve som for eksempel denne hvide sag. Hvis jeg gør det så synes jeg at skulderpuderne enten bliver grimme at se på eller de slår igennem stoffet. Derfor beklæder jeg dem i enten foer eller noget fint stof.Her vil jeg dele med dig, hvordan du selv kan pimpe de skulderpuder du sætter i dit tøj.

Klip 2 stykker stof der er 25x25 cm. I jakker som ikke har foer bruger jeg altid noget fint og sjovt foer eller stof. I jakker i sarte farver hvor der er risiko for at farven på skulderpuden slår igennem bruger jeg altid det for jeg også bruger i jakken.

Placer skulderpuden diagonalt på stoffet vrangside så trådretningen ligger på skrå

Fold stoffet rundt on skulderpuden og nål det fast.

Klip det overskydende stof af og overlock rundt i kanten.

htdf1234Comment