JUST AD A BOW!

I can get enough of bows! I love them. They never go out of style and you can place the everywhere. They can make a neutral piece of garment more fashion and a bow can make a fun outfit even more fun to wear. There is always one or more collection every season with many bows. Somehow, those collections are always my favorite. This season the GUCCI collection is full of bows and I love it. I will definitely make more bows!

Jeg kan ikke få nok af sløjfer. Jeg elsker dem, de går aldrig af mode og de kan placeres alle steder. De kan løfte et helt neutralt sæt tøj og gøre et sjovt outfit mere festligt. Der er altid en eller flere kollektioner pr. sæson som har mange sløjfer og på en eller anden måde taler de altid til mig. Denne sæson er CUCCI spækket med sløjfer og jeg elsker det. Jeg skal bestemt lave mere med sløjfer!

htdf1234Comment