BRING THE SUMMER PLEASE! I HAVE A DRESS I WANT TO WEAR

Bring the summer please!

I have made a dress I really want to wear on a warm summer night. A dress that makes me glad just when I look at it. I am sure that an evening in that dress with the right dancing shoes will make a fun night. I have made the dress of two of the how to do fashion sewing patterns. The No. 1 Dragør and No. 5 Århus dress. I have also added a Bow on the shoulder straps to give it a bit more fun.

Kom nu sommer!

Jeg har nemlig lavet en kjole, jeg rigtig gerne vil indvie på en varm sommeraften. En kjole jeg bliver så glad af at se på. Jeg er sikker på, at en aften med den på og de rette dansesko, vil danne ramme for en glad aften. Det er en kjole jeg har mixet af 2 mønstre, No.1 Dragør og No. 5 Århus. Der ud over så har jeg tilføjet en sløjfe på skulderstropperne for at drysse lidt mere fest over kjolen.

htdf1234Comment