CELEBRATE YOURSELF

Women are not always good at praising themselves. To tell ourselves that we are cool, good, sweet, beautiful, amazing and not least indispensable. Last week it was mother’s day. That day our husbands and children have the possibility to celebrate us – however not everyone are mothers!

We deserves to be celebrated every day; we have to celebrate whom we are. What better way is to give you self a medal! I am not into that “around the neck” medals. I am more into one that can decorate a dress or jacket. I have made a medal for myself, to remind me of who I am and who I want to be.

Not so long ago I bought a silver horse at Sandras loppecirkus. When I saw it, I knew I want it and that it should end up as a me-made medal. For me a horse symbolize strength, freedom and loyalty. Three things that reminds me of who I am and want to be.

I am strong, wants to keep my freedom and remember always to be loyal to the people I love  

Vi kvinder er ikke altid gode til at rose os selv. At fortælle os selv, at vi er seje, gode, søde, smukke, fantastiske og ikke mindst uundværlige. Det har selvfølgelig lige været mors dag og her har vores mænd og børn alle tiders mulighed for at fejre os – men ikke alle er jo mødre!

Vi skal ikke kun fejres en dag om året. Vi skal huske at fejre os selv, og hylde hvem vi er. Hvad er bedre end en medalje. Selv er jeg ikke til de der rundt om halsen medaljer, men mere noget som kan agere pynt på en fin kjole eller jakke. Jeg har lavet en medalje til mig selv, for at minde mig selv om hvem jeg er og vil være.

For ikke så længe siden købte jeg denne sølv hest hos Sandas loppecirkus. Da jeg så den viste jeg at den skulle jeg lave en medalje af, en medalje til mig selv! For mig symbolisere en hest styrke, frihed og trofasthed. Tre ting jeg gerne vil mindes om hver dag og som jeg er stolt af at være.

At være stærk, altid holde på min frihed og altid være trofast ved de mennesker jeg elsker.

htdf1234Comment