MAKES OF 2017: A NEW DRESS

If you are a regular in here, you properly know that I have given myself a challenge this year. The challenge is to sew a lot of clothes for myself. You can read more about it here. I have actually made quit at lot of pieces already. I have made a page so you can see what I make and maybe keep me on track:)

This dress is one of the twelve dresses I need to make to reach my goal. I can feel that this dress will be a favorite for the summer, look at that fabric.

Hvis du følger med her inde så ved du at jeg i år har givet mig selv en udfordring. Udfordringen går ud på at sy mig en fantastisk masse tøj. Det er jeg godt i gang med! Jeg har også lavet en side som du kan se her. Det er her du løbende kan følge med i hvad jeg får lavet og måske holde mig lidt i ørene:)

Her vil jeg vise jer endnu en af de 12 kjoler jeg skal lave i år. Jeg kan mærke at denne kjole bliver en af de kjoler jeg kommer til at leve i. Prøv lige at se det stof. Stoffet er fra Krøl, hun har fået nogle meget fine faste vare hjem.

htdf12343 Comments