MIX & MATCH, DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE!

Den smukke Kjolen som jeg viste i dette indlæg, er en kombination af No. 1 Dragør og No.5 Århus. Når jeg udvikler Mine symønstre så prøver jeg at indtænke at mønstrene kan kombineres. Det giver så mange muligheder for at få mere ud af sine symønstre og jeg elsker at se alle de kombinationer der kan laves. På mine syhold og workshops kan men arbejde helt frit med alle kombinationerne. Men dig der hjemme skal også have den mulighed. I denne blogpost vil jeg give dig en vejledning på hvordan du laver denne kjolen. Og så får du også mønsterdelen på sløjfen som PDF du selv kan printe ud.

På webshoppen har jeg lavet en bundt med begge mønstre i til en særlig pris.

KØB BUNDT

Husk at dele dine kreationer på enten Facebook eller instagram og skriv #howtodofashion så er du med i konkurrencen om at vinde et af mine printede snitmønstre efter eget valg.

7c958-5.jpg

GRATIS MØNSTERDEL TIL DIN SLØJFE

How to do it

Vælg det det rigtige skørt størrelse!

Når du vælger skørtet, skal du vælge én størrelse større end toppen. Bruger du en str. 42 top skal du vælge en 44 underdel. Bruger du en 48 top skal du tage skørtet fra 48 og lægge 1,5 cm til i hver side.

Tilretning:

Jeg anbefaler, at man altid laver en prøvemodel, før man klipper ud i det rigtige stof, så kjolen kommer til at sidde helt perfekt. Specielt med en model som denne, der sidder relativt tæt. Se tilretningsguide her.

Klippevejledning

9e74e-img.png

Du skal bruge

 • Stof

  • bredde 140 cm

   • EU 34-40/ UK 6-12 /US 2-8 2.1 Mtr.

   • EU 42-48/ UK 14-20 /US 10-16 3.5 Mtr.

   • bredde 110 cm

    • EU 34-48/ UK 6-20/ US 2-16 4.3 Mtr.

    • Lynlås 30 cm

    • for 60 cm alle størrelser

    • tråd

Syvejledning

Start med underdelen

Sy overdelen

4fee3-img.jpg