UPCOMING EVENT

Sammen med Maria fra Maria Denmark har jeg lavet et univers der hedder Creative Workspace. Vi holder løbende arrangementer om mode, syning, kropsformer, konstruktion og meget mere.

Savner du inspiration til at sy mere til dig selv?

På fredag holder Maria et foredrag om hvordan du klæder dig, designer og syr til din stil og kropstype. Har du brug for en aften hvor du kan blive inspireret og få en masse gode råd så kan du melde dig til lige her.

Savner du, at være social mens du syr?

Vi har også et arrangement i en lidt anden genre. En søndag med syning. Hvor vi mødes en masse syglade kvinder. Vi syr, snakker over symaskinerne og deler erfaringer og gode råd. Maria og jeg sørger for kaffe, te og kage samt en masse strøm til alle symaskinerne.  Du kan melde dig til her

htdf1234Comment