SEWING AND DRINKS

Nu er sommeren over os, i hvert fald siger kalenderen at det er juli, vejret agere dog mere efter en april måned. Jeg er lige vendt tilbage efter næsten 3 uger i sengen og jeg har seriøse sy abstinenser. Derfor vil jeg lige skrive og fortælle jer om et arrangement Creative Workspace holder den 22. juli, noget jeg personligt glæder mig VILDT til. For den lørdag skal jeg sy og hygge med en masse andre syglade damer. Jeg elsker at være social med min symaskine men syning kan godt være en lidt ensom hobby. Derfor er dette arrangement en rigtig god anledning til at dele glæden ved at sy med andre, drikke kaffe, spise kage og slutte af med en drinks og tale om det vi alle elsker, nemlig at sy!

Skal du med så kan du tilmelde dig her

English recap: I am having a sewing together here in Vanløse, Denmark and I look so much forward to it. I really miss sewing after 3 weeks in bed with the meanest cold ever

htdf1234Comment