SOMMEREN STÅR FOR DØREN

God morgen og sikke en herlig morgen. Solen skinner og det lugter næsten af sommer, efter en søndag med det mærkeligste vejr. Jeg har to uger tilbage inden jeg drager på sommerferie. I år har vi valgt at lægge vores sommerferie sent, efter de sidste to somre med vejr der til forveksling har mindet om dette års. Klogt valg!

Inden hele landet lukkede ned drog jeg til Nordsjælland en onsdag for at se Fabric minds nye lokaler. Fabric minds er en af mine absolutte ynglings stofbutikker i Danmark. Hver gang jeg besøger Lise som har fabric minds så kommer jag altid til at forkøbe mig. Hun har så mange virkelig lækre metervarer og tilbehør. Florlette silker, blonder med smukt struktur og uld man bare vil bade i. Jeg er ikke så meget til at købe metervare på nettet, med mindre jeg kender den butik jeg køber hos godt. Aller helst vil jeg røre og se de metervare jeg køber.

Jeg ved ikke om du kender Fabricminds.com gør du ikke så tag et kik forbi hjemmesiden. Hvis du som mig også godt kan lide at se og røre så har Lise åbent hus næste gang på søndag mellem 11 og 14 adressen er Damsholtevej 3, 2970 Hørsholm, jeg kan desværre ikke selv komme da jeg skal holde workshop. Men hvis du har et par timer til overs så er det en rigtig god søndagsudflugt.

De kærligste hilsner Nanna

PS. dette er ikke et sponsoreret indlæg - jeg er bare utroelig glad for fabric minds

86215-DSC_9585.jpg
df976-DSC_9569.jpg
c23cd-DSC_9583.jpg
3bfca-img.jpg