EN LILLE LOPPESKAT

Sommeren er uden tvivl min ynglings årstid, der er kun et ting jeg ikke er begejstret ved denne lyse tid, Pollen. Men ellers har jeg ikke meget dårligt at sige om sommeren.

Der er så mange hyggelige ting man skal, en af dem er, alle de skønne loppemarkeder der er rundt om i landet. For snart mange weekender siden, var vi i sommerhus, endnu en god ting ved sommeren, og her var der sørme også et ganske godt loppemarked. Når jeg loppeshopper så har jeg altid en liste, altså en mental en af slagsen, og så lader jeg mig også rive med af alle de skøre og sjove ting man kan finde.

På dette loppemarked i Tisvilde var der mange gode ting og jeg fandt en ting jeg kunne krydse af på min liste. Jeg har lige siden jeg genså Downton abbey drømt om et sjal med broderi og lange frynser, et af dem man kan svinge over skulderen og vupti så ser man både uskyldig og mystisk ud på samme tid;)

Det har den helt rigtige farve, er i silke og har den smukkeste håndbroderet blomst på.

Jeg elsker det, nu mangler jeg bare de lune sommeraftner, godt jeg skal ud og rejse, man kan da heller ikke regne med det danske vejr.

htdf1234Comment