SMYKKER FOR LIVET

Jeg er lidt af en samler! Ikke at jeg samler på alt muligt forskelligt. Jeg har to svagheder. Den første er sko, jeg er mere end begejstret for sko. Det har jeg altid været, lige siden jeg fik mit først par der sagde klik klik når jeg gik. Jeg var 8 år og det var på Malta. Jeg har RIGTIG mange par, men dem må jeg lave en føljeton om an anden dag. De er et kapitel for sig, et langt et!

Det andet jeg samler på er smykker og tilbehør. Jeg er skør med alt der glimter, den rene luksuriøse overflade på guld og ikke mindst med smukt forarbejdet sølv. Jeg køber stort set aldrig nyproduseret smykker. De smykker jeg køber er enten det lidt billigere vintage der glimter, eller mere klassiske kvalitetssmykker, også vintage. Hvis jeg får noget der er helt nyt, så er det lavet til mig, som oftest noget med en dybere betydning og for det meste noget min mand giver mig.

Det sidste jeg har investeret i er nogle utrolige smukke ørestikker fra Herman Siersbøl. De er et af de par hvor der er udskiftelige dele i forskellige farver og materialer. For to år siden så jeg et par, magen til dem jeg lige har købt. De lå i en antikvariat og jeg forelskede mig i dem på steder. Jeg brugte to dage til at overveje købet, men da jeg vendte tilbage til butikken var de solgt.

I fredags poppede der et billede op ad de same ørestikker på instagram. Denne gang slog jeg til med det samme. Jeg er så glad for dem, med et smykker som dette ved jeg, at jeg har noget jeg vil være glad for resten af mit liv, Noget som min datter en dag kan arve og måske bruge når hun bliver voksen. Hvem ved.

htdf12341 Comment