ENDNU EN KJOLE ER TILFØJET LISTEN!

I starten af dette år lavede jeg en udfordring til mig selv. En liste over tøj jeg skulle sy til min garderobe du kan se den her. Det har vist sig ikke at være så svært at få syet tøjet, det sværere er at få tager billederne.

For mig er det visuelle en MEGET stor del af mit univers og derfor er billederne så vigtige. Derfor gør jeg en del ud af at planlægge dem så de er gennemtænkte og det kræver lidt. Ud over tøjet så skal der styles, findes en fin location og ikke mindst en fotograf, som forstår hvad man synes fungere på et billede, nu når man selv leget model. Det vil sige at jeg er frygtelig bag ud med billederne.

Men her får i lige lidt af en af de 12 kjoler jeg skal have syet i år.

Ha en skøn dag!

Kærligst Nanna

0bc14-nanna_designmuseet_5.jpg
fd93d-img.jpg
d0bc1-img.jpg