MINE NYE YNDLINGS BUKSER

Er du til bukser eller Kjole?

Se det er et spørgsmål som jeg personligt synes er umuligt at svare på. Det ene udelukker jo ikke det andet. For mig handler det hele om pasformen, og stil. Så længe at det jeg har på får mig til at føle mig godt tilpas og understreger hvem jeg er.

Uanset hvilke stil man har kan man bære både kjole og bukser, det handler bare om den rigtige pasform. Jeg har én silhuet der passer til min krop når det angår bukser og den holder jeg mig til. Jeg bevæger mig ikke ud i nogle modeluner. Så i perioder er mine bukser på mode og andre perioder ikke.

For mig funger vide bukser der sidder til i taljen, som er høj, og lange bukseben. Derfor fungere No. 7 Vanløse så godt for mig. Jeg har lavet den i et utal af variationer, både shorts, sømandsbuks og nogle med bisser og nu senest denne med endnu mere vidde i.

På torsdag vil jeg vise dig hvordan du laver disse fine bukser ud fra dit vanløse mønster. 

995d2-img.jpg
db8dd-img.jpg
105fe-img.jpg
No. 7 Vanløsehtdf1234Comment