LIDT NYHEDER PÅ EN FLOT EFTERÅRSDAG

Nu har efteråret for alvor bidt sig fast. For mig betyder det at sysæsonen starter og planlægning af alt det skønne efterårs tøj jeg har en drøm om at sy bliver udtænkt. Lægger du alle dine planer i starten af sæsonen eller tager du det løbende?

Hvis du har brug for hjælp til at få nogle af dine projekter i hus, så har jeg en masse gode tilbud til dig dette efterår.

Som noget nyt har jeg lavet et produkt der hedder en til én. En til én er en personlig fitting og udarbejdelse af én grundform. Her skal du ikke selv lave grundformen, det gør jeg, jeg tager dine mål og jeg laver en grundform som passer til dig! der er et introduktions tilbud lige nu, på de første 5.

Til november holder jeg en workshop hvor fokusset er kropstyper og tøj der passer og klæder din krop. Dette er noget helt nyt derfor er der et introduktions tilbud på denne workshop. Som du kan se her.

Jeg har også andre workshops, og du kan se dem alle her.

Til sidst så udkommer der et nyt mønster. Mønsteret er en slå om kjole som ser dagens lys den 3 okt. Meget mere om det, så hæng på.

htdf12342 Comments