OM AT BLIVE GODT GAMMELDAVS FORKÆLET!

Hvis du er på instagram, er det nok ikke gået din næse forbi at jeg er blevet klippet!

96785-17.jpg

Det med hår betyder jo rigtig meget, der sidder en masse personlighed i det, og det er en af ting vi har på hver da. For 2 år siden tabte jeg en masse hår, og i den forbindelse begyndte mit turban eventyr. Den der turban er blevet lidt af et varemærke for mig, og jeg elsker den!

Efter at mit hårtab drømte jeg om at blive langhåret, noget jeg ikke har været siden jeg var meget ung. Men i takt med at håret voksede blev der længere og længere mellem dagene uden turban. Hvorfor? Fordi jeg ikke kan lide at være langhåret, det klæder mig simpelthen ikke.

Så i onsdags drog jeg mod Lyngby til Nordic hair concept, hvor jeg var blevet inviteret op til en efterdag med masser af forkælelse, og sikke jeg blev forkælet. Noget af forkælelsen lå selvfølgelig i det helt klassiske, med god kaffe, tid til at læse blade og selvfølgelig nyt hår. Men en af de ting der gjorde at jeg følte mig rigtig godt tilpas, var stemningen i salonen. Det var lidt som at blive inviteret til kaffe hos en gammel venindes skøre familie, man har kendt i årevis. Den familie hvor der bliver fortalt historier hen over saksen, hvor omsorgen kan ligge i kærlige drillerier og hvor erfaring og nysgerrigheden for faget samler unge og "gamle" i et festmåltid af god energi.

Man kan mærke, at denne frisør familie rigtig godt kan lide at omgive sig med hinanden, og det gør at man slapper af i deres selskab.

d0496-6c0e15377b89d5faa78144315407a6ab.jpg
c2a87-60203ad5dfd5af3fdd3c36f62853c51b.jpg

Nå, men tilbage til håret. Jeg ville være kort og rød, en god kombination af Sherley Maclaine og Kim Novac. Det korte hår blev vi hurtig enig om, men ikke hvad angik farven. Jeg har lært, at når man søger professionel hjælp, skal man også lytte, og Sabrina var meget sikker i sin sag, om hvilke tone og varmhed jeg skulle have. Jeg lyttede, og det er jeg glad for, MEGET. Jeg er simpelthen så tilfreds. Jeg er vild med både klipningen og farven. Det er som om min dobbelthage er forsvundet og min hud er blevet mere klar at se på. Ikke dårligt, taget i betragtning af, at det var mens jeg var tilbagelænet i en stol, med blade og kaffe med masser af mælk I.

Jeg har fundet min nye frisør!

85c5c-11.jpg
81f23-img.jpg
00850-19.jpg

For en god ordens skyld vil jeg sige at jeg blev inviteret til denne dag, men alt hvad jeg skriver kan jeg stå 100 % inde for. Synes egentlig også at resultatet taler for sig selv.

Jeg håber du får den skønneste weekend.

kærligst Nanna

Anbefalinghtdf1234Comment