Brudekjoler i lange baner

Denne sommer har budt på mange bryllupper. Personligt har jeg kun været til ét. Men jag har syet en del kjoler. Jeg tager ikke så mange brudekjoler ind årligt, Jeg synes det er sjovt at lave, men det er også en hård proces. Mest fordi jeg stiller så høje krav til mig selv, fordi jeg ved hvor vigtig kjolen er, og jeg vil for alt i verden gerne have at bruden bliver glad.

I år har jeg bl.a. lavet en brudekjole til Dorte Bak. En smuk, enkel og super elegant kjole. Men lad jer ikke narre. Enkle kjoler er ofte noget af det sværeste at sy. For her kan man ikke gemme fejl i tyl, perler eller blonder. Samtidig skal man ikke gå på kompromis med metervaren, for det er jo det bærende i kjolen. Dortes kjole har et kæmpe skørt som bevæger sig noget så smukt når hun bevægede sig. De 6 meter som udgjorde skørtet fik det ti at falde tungt og få de smukkeste folder.

Jeg indbyggede nogle sikkerheds anordninger i kjolen som gjorde at Dorte ikke skulle gå og rette på den eller tænke på om kjolen blev hvor det var tiltænkt. For når alt kommer til alt så skal en brudekjole være behagelig at have på hele dagen og ikke mindst om aften.

Alle billeder er lånt af Dorte