MIT KOMMENDE PROJEKT

Jeg har længe gået med noget i støbeskeen. Det har længe været min drøm at lave en serie af snitmønstre. Faktisk så var mit eksamensprojekt i sin tid, en opgave hvor jeg lavede snitmønstre. Den gang var det snitmønstre i klassisk forstand, men idéen har udviklet sig meget siden.

Jeg bliver tit spurgt om jeg ikke laver alt mit tøj selv, det gør jeg desværre ikke. Ikke fordi jeg ikke gerne vil, mere fordi at jeg har svært ved at være designer, samtidig med at jeg er hende der udvikler selve mønsteret.

Det samme gjorde sig gældende når jeg satte mig ned for at arbejde med snitmønstre. Jeg gik i stå. Mit hovedet blev enten tomt eller overfyldt med idéer som jeg ikke kunne samle. Jeg må erkende at jeg er konstruktør. Det jeg er god til er at skabe en form. Samtidig elsker jeg det samarbejde og den sparring men har i en design proces, det bliver sku lidt kedeligt at sidde og tale med sig selv. Så nu har jeg indgået mit første samarbejde med en af mine ynglings bloggere. Dorte som har bloggen By-Bak. Det er nogle rigtig fine idéer hun har og det bliver sjovt at komme i gang.

Jeg vil prøve at videreudvikle på tanken om snitmønstre og gøre det nemmere ar bruge sit mønstre. Samtidig vil jeg arbejde med videovejledninger så man slipper for at læse en masse tekst. Jeg håber at jeg kan lave en version, som kan være med til at en masse skønne kvinder, får stor succes med at sy efter mine mønstre, og få et lækkert resultat.

Jeg kan røbe at det bliver en Nederdel og en Bluse. Planen er at de første mønstre skal være klar i starten af foråret.