EN AF DE FØRSTE BRUDEKJOLER

For over 12 år siden var jeg i byen med 3 af mine absolut bedste veninder. Jeg var i lærer som modelsyer, lavede det jeg elskede og jeg kunne klarer hele verden.

Vi sad og talte om drømme og fremtiden, og selvfølgelig kom vores drømme bryllup også på tale. Midt i den samtale fik jeg en rigtig ”god” ide. Det var en af de idéer man får når man er fuld og sidder sammen med nogle skønne mennesker som man elsker og vil give alt i verden. Det røg ud af munden på mig ”når i skal giftes så syr jeg selvfølgelig jeres kjoler, det kan være min gave til jer”

Så var det sagt, og selvfølgelig ville jeg gerne sy deres kjoler. Hvad jeg bare ikke vidste var, at de alle tre valgte at blive gift inden for ét år. Det var et skønt år med fantastiske bryllupper, men jeg var ikke særlig erfaren med at lave brude kjoler på det tidspunkt. Faktisk så er denne kjole som skønne Ida blev gift i, kun min nr. 2 brudekjole. Kjole nr. 1 skal jeg nok vise på et senere tidspunkt