JEG DRØMTE OM DEN KJOLE I 13 ÅR...

Som i nok kan fornemme så er der lidt bryllups tema her inde for tiden. Det er jo ikke just bryllups sæson, men synes det er sjovt at vise lidt af de kjoler jeg har syet. Den kjole jeg vil vise jer nu. Eller det vil sige, jeg vil starte med at vise jer inspirationen til den, Er min egen. Som jeg faktisk ikke endte med selv at sy.

 

Jeg har siden jeg så filmen La Confidential i 1997, vidst hvordan min brudekjole skulle se ud. I filmen har den kvindelige hoved person, Lynn Bracker, en fantastisk hvid kjole på som jeg aldrig har kunne få ud af hovedet. Generelt er kostumerne i den film fantastiske og jeg ville være meget glad hvis jeg ejede et hele. Har i ikke set den så er den et kig værd, historien er også meget god.

Jeg gik selv i gang med at sy min kjole, men men men, det var en dårlig idé. Rimelig hurtigt blev jeg træt af den og begyndte at gå på kompromis. Det synes jeg var synd, nu havde jeg gået og drømt om den kjole i 13 år så den fortjente at blive som jeg ønskede. Derfor fik jeg en af de dygtigste skræddere jeg kender, Mathilde, til at tage over for mig. Den endte med at blive så magisk og jeg ville blive gift i den igen hvis jeg skulle det.

Her er inspirationen, i må vente lidt med at se den i virkeligheden.

 

htdf1234Comment