NYE NEGLE, NYT ÅR

Så blev det jul, nu er den også overstået. Det er både sørgeligt men også lidt dejligt at det er overstået. Jeg har ikke altid været fan af julen, og måske er jeg det heller ikke helt endnu. Men efter Jeg har mødt min mand og fået min datter er det blevet lidt sjovere.

Det er den første jul hvor Molly har forstået lidt af det der foregik, og det er skønt at se hvor magisk hun synes juletræ og nisser er.

Jeg håber at i alle har haft en rigtig skøn jul, med dem i elsker, og at i har fået en masse skønne gaver.

Jeg har fået en masse gaver, og vil lige vise jer en af dem. I år her jeg mest ønsket mig dullegrej, kjoler og pynt til mig selv.

Jeg har af min mand fået min drømmekjole, den får i snart lov at se. Desværre er den lidt for stor, men så er det godt jeg kender en der kan sy ;) Af Molly har jeg fået gellack, og det er ind til videre en stor succes. Det bliver simpelthen så flot når den bliver lagt på, og når man er færdigt så er det tørt, sådan rigtig tørt. Nu må tiden bare vise hvor længe det holder. For mig er alt over 3 dage fantastisk, min neglelak holder sjældent længere end 1 til 2 dage. Ind til nu har den holdt i 4 dage, billederne er af min hånd med en 4 dage gammel lak og synes stadig den er fantastisk flot stadig og blank. Jeg er så glad for det at jeg har syet en lille taske til det.

htdf12341 Comment