TUREN GIK TIL...

Sidder og ser på billeder fra den skønne ferie, jeg lige har været på.  Det har jeg lyst til at dele med jer. Så her er et sjældent og private indlæg.

Vi har som familie ikke holdt en rigtig ferie i halvandet år, så det var tiltrængt at komme lidt væk. Turen gik til Tenerife, det skulle være ren afslapning, ingen mail og intet arbejde. Hold op hvor var det skønt, bare at hive stikket ud og være sammen med Molly og Christian sådan 100 %. Jeg nød hver et minut af det, og det var jeg ikke ene om.

Jeg er nu glad for at være hjemme igen, men turen fik mig til at tænke på at jeg skal være mere sammen med min familie, og lægge mit arbejde fra mig når jeg holder fri. Jeg må nok indrømme at jeg har været lidt fjern herhjemme. Fordi mit arbejde har fyldt for meget både på tankeplan og på timerne.

Sådan vil jeg ikke have det skal være. Ikke at jeg vil gå mindre op i det jeg laver, jeg må bare blive bedre til at udnytte den tid jeg bruger på arbejde. 

 

htdf1234Comment