KONCEPT

Konceptet er, at man modtager sit mønster fysisk med posten. Mine mønstre kommer kun i den str. Man bestiller. Der er sømrum på alle dele så du skal bare klippe ud og gå i gang.  Mønsteret ligger i en mappe sammen med en prøvemetervare. Jeg råder alle til at lave en prøvemodel man kan tilrette på. Ikke noget med belægninger og kantebånd. Bare en model til at få formen på plads. Vi ser alle forskellige ud, så for at få en model der sidder perfekt, er det mit råt til alle. Jeg vil til alle mønstre lave en tilretningsguide som viser hvordan man får sin model til at sidde perfekt. Når din model er tilrettet laver, du rettelserne på dit mønster. Derefter gemmer du både prøvemodel og det tilrettet mønster i din mappe, så har du det til at kunne bruge igen og igen.

Alt hjælp er at finde på howtodofashion.dk man går ind under fanen med snitmønstre og finder den model man har købt. Her er der en online sy vejledning, hvor der er link til hjælpe-videoer af de sy teknikker som er svære. På den måde kan du have din telefon eller tablet liggende ved din side mens du tilretter og syr. Jeg går efter at lave sy vejledninger, hvor resultatet bliver det pæneste, som er syet på den nemmeste måde. Du har mulighed for at printe en sy vejledning ud hvis du hellere vil have den i papir form.

Alle modeller vil blive vider udviklet, så de får nye snit eller detaljer. På alle mønstre blive lavet minimum 2 versioner af modellen. Disse vil ligeledes komme på hjemmesiden med online vejledning. Når du har lavet en ny version af dit mønstre, kan du lægge det ned i den mappe mønsteret oprindelig kom i, så det hele er samlet.

Jeg vil at mønstrene får liv og udvikler sig, så derfor bliver der også mulighed for at skrive kommentarer på siden hvor modellen ”bor” på den måde kan jeg få en fornemmelse for hvad, I, der ude ønsker. Men jeg kan også fange hvis der mangler en video vejledning, eller noget i sy vejledningen er dårligt beskrevet.

Jeg ønsker meget at mine mønstre og mit koncept kan inspirere og hjælpe kvinder med at lave smukt tøj til sig selv. Tøj skal sidde godt, være flot syet og afspejle den kvinder der har det på. Ellers tror jeg ikke at det bliver brugt. Min mission er at kvinder skal have succes hver gang de vil sy til sig selv, jeg tror at jeg kan give de redskaber der skal til for at det lykkedes.

Jeg håber meget i vil støtte op om mit projekt, for jeg ønsker virkelig at flere kvinder tør springe ud i at lave deres eget tøj, for der er noget af det bedste når det lykkedes.

 

Mønstrene kommer til at koste 200 kr. og de vil blive sat til salg den 1 maj.

 

 

 

htdf123416 Comments