NAVNET BLIVER....

Først vil jeg sige tak. Tak for alle de gode forslag.

Min egen umildbare tanke var at kjolen skulle have pigenavne, men hvilke? Der var forslag til både historiske navne, der var søde, forslag med mindet om en kær person, kreative forslag med reference til materialer, blomster og mange flere.

Det har været rigtig svært at vælge, samtidig med at alle jeres forslag tikkede ind, blev jeg mindet om at mine navne også kunne have et tema. Men jeg blev hurtig enig med mig selv, at jeg ikke ville have pigenavne som tema, så det udelukkede jo en del :(

Jeg har valgt at Mit tema skal være byer, byer med en bestemt betydning for mig og som jeg har gode minder fra. Derfor er vinderen af denne give away Stine. Jeg synes at det er originalt og sød tanke at ”dedikere” et mønster til en by.

Derfor kommer det første mønster til at hedde Dragør. Dragør er den by jeg er vokset op i. Den ligger på den yderste del af amager lige ved lufthavnen. Det er en havneby og fra havnen kan man se Sverige. Om sommeren er den noget af det skønneste. Jeg elsker stranden og det lave vand, is boden NAM NAM hvor man får hjemmebagte vafler. Den gamle by hvor jeg elskede at gå på opdagelse og haveforeningen Maglebylund, hvor jeg både fik mit første kys og hvor mit hjerte blev knust for første gang. Dragør er den by jeg har tilbragt hele min barndom, ungdom, ja de første 20 år af mit liv i. Meget af min familie bor der stadig. Selv kommer jeg aldrig til at flytte tilbage men den fortjener bestemt at få den første model opkaldt efter sig.

N0.1 - Dragør

 billeder af peter falborg olsen www.pero.dk/billeder_dragoer.htm

htdf12342 Comments