FORÅRETS GIVE AWAY

Dette må være forårets give away, Lørdag d. 26 April holder jeg et lukket arrangement, hvor kjolen, som lige er blevet døbt, Dragør, skal prøves af.

Jeg har gemt en plads, som nu kan vindes

På selve dagen får alle udleveret mønsteret i deres størrelse, og så skal den syes. Selvfølgelig til dig selv. Jeg har oven i købet også lidt stof som du kan vælge mellem. Men har du noget helt specielt i tankerne så skal du selv have det med.

Vi starter kl 9.00 med morgenmad og så går vi i gang med at sy og kreere. Jeg servere en lækker frokost, og når vi slutter kl 17.00 skulle du gerne have en smuk kjole og dit eget mønster. Det eneste du selv skal have med er din symaskine.

Du kan få op til 5 lodder, her er hvad du skal gøre

1 Lod = kommentar + følg via bloglovin

2 lodder = del på instagram #howtodofashion @howtodofashion + følg mig på instagram

5 lodder = del på instagram + kommentar + følg via bloglovin + følg på instagram

Jeg trækker lod tirsdag d. 1 april

htdf123414 Comments