FINDES DE PERFEKTE BUKSER?

Fordi man går i løse bukser, og kjoler der dækker lår og knæ, behøver man ikke at få tykkere ben!

Egentligt er jeg en rigtig bukse pige, hvis der er noget der hedder det. Men jeg synes at bukser er noget svært noget, for de skal have den helt rigtige pasform før de gør noget godt. Jeg har tidligere utrygt at jeg ikke synes at, tidens mode med stramme jeans, var særlig klædeligt, med mindre man er høj og relativ slank eller et lille nips. Jeg er ingen af delene! På en god dag er jeg 172 cm høj, og det er med hæle, de høje. På en rigtig god dag vejer jeg omkring 70 kg og så har jeg måske ikke spist dagen før.

Faktisk har jeg ét par stramme jeans i skabet, men det er ikke nogen jeg går i, jeg prøver dem af og til for lige at minde mig selv om, at fordi man går i løse bukser og kjoler der dækker lår og knæ, behøver man ikke at få tykkere ben.

....fordi jeg åbenbart er så lille, deform og beriget med store fedtdepoter på lår og numse, ryger jeg helt uden for størrelses skalaen. 

For mig er bukser, absolut ikke noget jeg vælter mig rundt i. Men det er praktisk når man har børn, og det er nemt at cykle i.

Når jeg skal have et par bukser, er det altid noget jeg syr selv. At finde bukser i butikkerne, har jeg for længst opgivet. Dels fordi de aldrig sidder pænt på mig, men også fordi jeg åbenbart er så lille, deform og beriget med store fedtdepoter på lår og numse at jer ryger helt uden for størrelses skalaen. 

Jeg vil gerne have bukser med

1.       Vidde 

2.       Bukser der er højtaljet

3.       Gerne med læg.

 

1.       Grunden til at jeg gerne vil have vidde i benene er, at de kan nå ud over mine høje sko og så ser mine ben meget længere og slankere ud, for når man, som jeg, har korte og rimelig tætte, læs tykke, ben er det virkelig noget jeg gerne vil give indtryk af at have (jeg går aldrig i bukser med mindre end 5 cm hæl).

2.       Jeg synes det er pænt at min talje stadig bliver markered selvom jeg har bukser på. Samtidig slipper man for de géner der er ved lavt taljerede bukser. Her tænker jeg på, at skille på maven, vise numsesprække når man leger i sandkassen på lejepladsen og at maven hænger ud over linningen. Hvis jeg roder rundt i en sandkasse tager jeg altså hælene af, for hæle og sand går ikke godt i spænd, har prøvet.

3.       Læg er egentlig rimelig vigtigt for mig, for ellers kan mine lår ikke være der. Jeg har rimelig store lår og jeg har brug for ekstra vidde over dem, ellers sidder bukserne og trækker ved skridtet og laver nogle grimme buler som en kvinde ikke skal have på det sted.

Men når alt det så er sagt så er og bliver jeg nok aldrig sådan rigtig lækker i bukser, så for mig er dette nok det tætteste jeg kommer på en perfekt buks. 


htdf12347 Comments