KNYTTET MALLE

Når jeg syr hægter i noget, så køber jeg som så mange andre de små metal hægter man kan få i de fleste stof og hobby forretninger. Jeg er bare ikke så vild med at bruge mallen, det lille metaløje man stikker hægten ind i. Derfor så knytter jeg altid selv en Malle i en tråd der passer til det jeg har syet. Det tager ikke længere tid end at sidde og fedte med det lille metal øje og jeg synes det bliver lidt mere lækkert at se på.

Jeg har prøvet at lave en tegning af hvordan man gør, for det er ikke til at tage billeder af. Håber det kan bruges

 først syr jeg 4-5 gange frem og tilbage, så jeg har noget at knytte om

 Jeg bruger den samme tråd til at knytte med som jeg lavede løkken med, og her slår jeg knuder om min løkke. bliv ved til løkken er helt dækket med små knuder

 Det færdige resultat