INDSPIRATIONEN TIL NO.2

Jeg spurgte derfor Dorte om hun i samarbejde med mig, ville udvikle to modeller. De skulle være i hendes ånd og med hendes æstetik. Jeg var heldig, og Dorte sagde ja!

Tilbage i november måned 2013 spurgte jeg Dorte som har bloggen by.bak om hun ville lave to snitmønstre i samarbejde med mig. På daværende tidspunkt var hele mit snitmønster projekt stadig i sin spæde begyndelse, men jeg viste at jeg ville arbejde med et samarbejde. Jeg spurgte derfor Dorte om hun i samarbejde med mig, ville udvikle to modeller. De skulle være i hendes ånd og med hendes æstetik. Jeg var heldig, og Dorte sagde ja.

Nu mange måneder senere er første model ved at være klar. Det er en nederdel og her vil jeg løfte sløret for hvor Dortes inspiration kom fra. Det skal siges, der var mange idéer, Denne nederdel var dog der hvor mulighederne var flest og hvor Dorte kunne se sig selv, til både hverdag med hendes to piger, på kontoret og til fest.

Efterfølgende har vi sammen udviklet på modellen, for at give den flere muligheder. Modellen bliver udviklet til både en kort version i isoli, en med lommer, så kommer den også i en version ved virkelig store læg. På onsdag skal vi tage billeder og det glæder jeg mig virkelig til. Jeg glæder mig meget til at vise jer vores version.

Mit udgangspunkt var en masse ord og samtale jeg har haft med Dorte, og så dette billede.

Mønsteret bliver udgivet den 1 juli og kan købes i min shop