FOTOGRAF FOR EN DAG

De sidste par uger har været noget hektiske. Grunden til det er at jeg den 1. juli kommer med næste snitmønster, en Nederdel, et snitmønster i samarbejde med by.bak. Når man arbejder med andre så kræver det lidt mere planlægning og koordinering, for at få alle kalender til at passe sammen. Onsdag i sidste uge skulle vi tage billeder af det hele. Både denne model, den næste som Dorte også har lavet, men også alle udviklingerne. Så i ugen op til har jeg syet og syet som en gal, rettet til, ændret, hevet mig i håret og til sidst blevet ganske tilfreds med resultatet. Nu er alle billeder blevet tage og de er blevet rigtig gode. Vi har bla. taget billeder af en brude version, og her vil jeg godt løfte sløret for at denne brude kjole kan du vinde. Det kommer der mere om lidt senere i dag.

I får her en lille smagsprøve her, selvfølgelig er det skønne Dorte der står model.