VIND EN BRUDEKJOLE

Skal du giftes? eller kender en der skal? Måske skal du ikke giftes i år, måske næste år? Eller måske er dette bare din drømme kjole? Jeg ved det ikke, men jeg ved at den kan blive din!

I anledningen af mit samarbejde med by.bak og udgivelsen af de to modeller hun har designet, NO. 2 Kerteminde (Kan forudbestilles fra i dag med 30%) og NO. 3 Kastrup (kommer den 15. juli.) Udlover jeg en brudekjole som er syet efter disse snitmønstre. Kjolen du kan vinde er den du ser på billederne.

Kjolen er en str. 38/40 men den er blevet syet så den kan lægges både ud og ind. Jeg vil sige at den kan justeres  mellem en str. 36 til 44. I præmien er der ikke tilretning med. Jeg har pakket en lille pakke med ekstra stof som du har, hvis der skal laves tilretninger.

Kjolen er todelt, overdelen består af en fed silke hvor der er lagt en perle broderet blonde ud over. Underdelen er en kraftig brude satin, hvor jeg har valgt at bruge den matte side ud af. Dette for at få et mindre poleret look. Nederdelen har lommer.

Vinderen af brudekjolen bliver trukket onsdag den 6 juli. 

Du skal gøre tre ting for at deltage.

  1. Du skal like min facebook side her 
  2. Del linket med brudekjolen fra min facebook. side
  3.  Følg mig via Bloglovin