HAR MINE WORKSHOP EN FREMTID?

Jeg elsker at undervise, at give min viden videre. Det at se mine krusister få aha oplevelser og se en kjole der bare sidder perfekt, gør mig glad. Men det skal ikke være en hemmelighed, at det til tider er meget svært at få et hold stablet på benene, simpelthen fordi der ikke er tilmeldinger nok. Jeg har gjort mig mange overvejelser om det at holde workshops, skal jeg blive ved? Har mine workshop en fremtid? Hvad skal der til for at jeg får fulde hold?

Jeg er kommet frem til at prisen har en stor betydning, jeg ved at 2100 kr. er meget at tage ud af et budget. Men jeg er også kommet frem til at hvis jeg skal gøre det billigere så bliver jeg nød til at have væsentligt større hold og så ryger kvaliteten, og vente tiden for at få hjælp, bliver alt for lang. Det er to ting som jeg ikke kan gå på kompromis med.

Jeg ved ikke om der er nok interesse der ude, for at lære teknikkerne i at arbejde med mønstre, tilretning og pasform, så måske ligger hele problemet der!

Jeg er dog kommet frem til at jeg giver det én chance til, men det betyder også at der i fremtiden ikke kommer så mange workshops, og så håber jeg på, at jeg kan få dem jeg holder fulde. Som det ser ud nu, er der planlagt to i 2014 og så må jeg se hvad 2015 bringer.

Så i 2014 bliver der holdt disse to

København 13-14 september

Aarhus 4-5 oktober