WORKSHOP

Til efteråret afholder jeg to workshop, en i København den 13-14 sep. og en i Aarhus den 4-5 okt. Der er få pladser tilbage i København.

På mine workshop er der mulighed for både at lære og sy både hvis du er nybegynder eller hvis du vil lære en masse smarte sy teknikker. Du kan lave din egen grundform, tilpasse og tilrette så du får noget der passer til dig og din krop. Du kan som noget nyt, også sy mine snitmønstre N0.1 DRAGØR, NO.2 KERTEMINDE, NO.3 KASTRUP og videreudvikle på dem.

Det vigtigste for mig er at du lære noget, kommer hjem med en masse ny viden, så det bliver sjovere at sy tøj til dig selv.

For mange kan det være grænseoverskridende at deltage i en sådan workshop, fordi man er bange for at man ikke kan det samme som andre. Men heldigvis er der plads til alle uanset om du har syet hele dit liv eller ikke har lært at tråde din maskine endnu.

Hvis du kunne tænke dig at deltage så skriv en mail til mig på nanna@nimp.dk

her kan du se lidt af de snitmønstre du kan sy.

htdf12344 Comments