IT IS SO EXCITING

Her i Vanløse står den på sommerferie. Men men jeg må sige, jeg har lidt svært ved, ikke at arbejde bare en smule. Det er der flere grunde til den første er, at jeg har startet mit lille snitmønstereventyr og det skal jo passes. Det andet er, at jeg har flyttet mit kontor hjem og det tredje er at der sker ret så mange spændende ting for mig lige nu.

Den ene store ting er, at jeg for en tid siden blev kontaktet kvinden bag byDK.nu hun var meget interesseret i mit koncept og ville gerne tage mine mønstre ind i sit sortiment. Jeg må sige at jeg blev temmelig overrasket, fordi jeg aldrig har tænkt mine mønstre blive solgt i en livstils shops. Men når jeg tænker nærmere over det så er det jo lige netop det jeg prøver at gøre mine mønstre til, et livstils produkt. Jeg vil gerne skille mig ud fra andre snitmønstre, og skabe en helstøbt oplevelse og univers.

byDK.dk er virkelig en skøn shop, med så mange fine ting. Konceptet er at Lise finder små danske virksomheder som alle på en eller anden måde er bevidst om deres ansvar som producent, om de enten er økologi, socialt ansvar eller bæredygtig produktion. Det synes jeg er meget inspirerende og jeg er vild med at hun prøver at samle det under én paraply.

Måske sidder i at tænker, hvor passer how to do fashion ind i denne profil? Og det kan jeg godt forstå, for det er egentlig aldrig noget jeg har fortalt om. I må dog have den historie til gode, men jeg fortæller den inde længe.

htdf12342 Comments