WELCOME BACK

Så er min ferie vel overstået, og jeg er tilbage på pinden. Jeg må indrømme, jeg synes det er dejligt at være tilbage. Bloggen her er blevet forsømt i ferien, det er vel meget normalt, men ikke desto mindre kedeligt.

Min ferie er blevet brugt her hjemme med et smut til Hamburg. Det har været en travl ferie, vi har både flyttet mit kontor hjem og bygget skur i haven, KEDELIGT, ja men nødvendigt. Det danske sommer vejr har været meget gavmild og en masse dage i haven, er det også blevet til. Lidt vintage shopping blev det også til, både i Danmark og Hamburg . Alt i alt en god ferie. Men jeg vil da også være helt ærlig og sige, sådan bliver sommerferien 2015 ikke. Af den årsag at jeg ikke rigtigt har koblet fra. Jeg har ikke en eneste gang haft mit kamera fremme, men så er det godt man har sin telefon.

 

English summary:

My holiday is over and I am back. I spent my vacation at home. With a small trip to Hamburg. It has been a busy holiday with a lot of practical work. However, the Danish summer has been good and we have enjoyed relaxation in the garden as well. Here is some pictures from my holiday.

  Det bedste ved en ferie er, at man kommer lidt tættere på sit barn og har tid til rigtig at nyde.

 Lidt fund fra Danmark....

 og lidt fra Hamburg

 håndarbejde blev det også til


htdf1234Comment