WRAPPING IS THE ICING ON THE CAKE!

Jeg ved ikke noget bedre end at få en pakke ind af døren som er pakket fint ind. Jeg er vild med at få vare hjem fra webshops, hvor det er en oplevelse at åbne pakken, og den fortæller noget om den virksomhed jeg har købt varen hos. Når jeg handler på netter så mangler jeg den personlige betjening, som jeg elsker, hvis den er god, vel at mærke. Men hvis pakken er fin og personlig så kompensere det på den front.

Selv prøver jeg at gøre meget ud af indpakningen når jeg sender noget ud fra How to do fashion.

Jeg sætter helst rigtige frimærker på, og gerne de gamle af slagsen eller nogle genoptrykte. Jeg synes det giver lige det ekstra. Jeg kan godt lide det retro inspireret så det er i den ånd jeg prøver at sende mine pakker ud. Lige nu er jeg ved at få lave nogle postkort af grafikeren Marie Willumsen som jeg kan sende med, med en lille hilsen på. Dem får i at se på et senere tidspunkt.

Her er der en lille pakke på ved til Århus, det er et speciel lavet hårbånd til en meget heldig lille pige.

English summary:

For me there is nothing better than get a pretty wrapped packet. When i order something from a netshop i love when the packet is wrapped so it tells me something about the company i have bought it from. i try to do some extra out of all the packet i send out from How to do fashion. The old fashion stamps and the retro inspired paper tells something about my company. The graphic designer Marie Willumsen is about to make me some post card so I can right at personal note for my customers.

This is a packet with a special made headband for a lucky little girl

htdf1234Comment