BOUDOIR

Jeg er vild med Boudior, det er super feminint og sexet på en ikke vulgær måde.

Boudior var oprindelig kvindens privat soveværelse eller påklædnings værelse. Derfor var det også i disse rum at kvinden var lettest påklædt og mest privat. I dag tænker de fleste nok på boudior som sensuelle billeder af kvinder.

For mig er boudior de smukke billeder fra 20erne, 30erne og 40erne af ”læt” påklædte kvinder. Det er silke undertøj i fine farver med bånd, blonder og sløjfer. Og så er det drømmen om et soveværelse med stort sminke bord, åben garderobe, bløde puder og polsteret hovedgærde.

Det er med udgangspunkt i disse billeder jeg tager spring i mit næste tema som bliver Boudior.

English summary:

I love boudior, it's super feminine and sexy in a non-vulgar way. Boudior was originally a woman's private bedroom ore dressing room. In these spaces the woman was dressed easiest and more private. Today most people think of Boudior as sensual images of women.

For me Boudior is beautiful pictures from the 20s, 30s and 40s of "light dressed” women. It's silk underwear in delicate colors with ribbons, lace and bows. And then, the dream of a bedroom with a large dressing table, open wardrobe, soft pillows and upholstered headboard.


htdf1234boudoirComment