BACK ON TRACK...I HOPE

Så er jeg ved at være på toppen igen, eller det tror jeg. Jeg tør ikke håbe på noget, men jeg er tilbage på min pind.

Jeg tror meget af det her sygdoms tams bunder i, at jeg er lidt stresset. Jeg har rigtig meget arbejde lige nu. Ikke kun med mit eget, men også for andre. Jeg ville ønske at jeg kunne fordybe mig i How to do fashion på fuld tid. Men det der giver brød på bordet,er det jeg laver for andre. Min høj sæson for arbejde er efteråret, og jeg kan have svært ved at følge med. Men det er i disse måneder jeg skal tjene til alle de måneder, hvor der ikke er så meget.

Så det at have et skrantende helbred og en booket kalender kan virkelig presse mig. Jeg er ikke en person der bliver nemt stresset. Hverken af at have maget arbejde eller lynende travlt. Det der stresser mig, er når jeg mister kontrollen og må bukke under for de her udefrakommende faktorer, som sygdom. I takt med at sygdommen presser mere og mere på, forsvinder både min tro på at det hele løser sig og min gå på mod. Jeg kan lulle mig ind i en sådan helt hjælpeløs tilstand hvor jeg bare har lyst til at give op.

Men når så sygdommen er ved at lette, kommer viljestyrken og gå på modet igen. Jeg kan mærke at de to ting er ved at komme tilbage, det er derfor jeg tror på at jeg er ved at være på toppen igen.

Håber at i alle har et godt helbred

Glædelig onsdag til alle

English summary:

I am beginning to feel a bit better, and i think i am back on track. I think i have a bit of stress because the illness won't go away and when i have a fully booked calendar the illness is my biggest stress factor.

I hope all of you feel well.

Have a nice Wednesday

 


htdf12341 Comment