NO.3 MAYBE A TOP FOR NEW YEAR

No. 3 kastrup er et super godt mønster på en bluse, med masser af muligheder. Jeg har lavet den i samarbejde med Dorte fra by-bak.

Her har jeg lavet den i en foret version, og det er meget nemt. På denne bluse har jeg brugt en prikket chiffon som er gennemsigtig og så har jeg sat for i. Men da jeg synes at det er super flot at have det transparente look på skulderen så har jeg foret selve ærmet med en hudfarvet chiffon, så den stadig er transparent der. Foret og yderstoffet har jeg klippet lige stort, jeg har bare lavet foret 2 cm kortere i bunden på selve blusen.

Man kunne også lave den i en blonde som ville være en meget flot nytårs version.

Mønsteret er på tilbud til og med søndag d. 12 oktober og kan købes her

hvis du vil lave en foret version så skal du bruge den samme mængde for som yderstof, du skal ligeledes bruge 25 cm hudfarvet chifon til ærmefor. syvejledningen finder du her

htdf12342 Comments