NO.4 LONDON

Mønsteret er rigtig ved at tage form, eller faktisk er det færdigt og jeg sidder lige nu og laver sy-vejledning, videoer og graduering. Denne gang udkommer mønsteret på både Dansk og Engelsk. Det er et ekstra stort arbejde både fordi alt skal oversættes men også fordi min hjemmeside skal tilpasses til to sprog.

Mit håb om at udgive den 1 nov. når jeg ikke. Så datoen for udgivelsen af NO. 4 London bliver den 14. november.

Jeg har valgt at kalde dette mønster London fordi det er det første mønster som udkommer på både dansk og engelsk og så fordi det er min ynglings by over dem alle og i denne by min mand og jeg var på bryllupsrejse.

English version:

The Pattern is almost done, in these days I am making the sewalongs, the videos and grading. This is the first pattern I also make in English. It is a bit/a lot more work, because all thing is going to be translate. My website must also be suitable for two languages

My plan was that the pattern was ready for sale the 1. November. However, I cannot manage to get it done so the new launching day will be the 14. November.

My choice of name for this pattern is London. That is because it´s my first pattern coming out in both English and Danish but also because London is my all-time favorite urban city.

htdf12342 Comments