A TEASER OF NO.4 LONDON

Snart er det tid til a vise jer de tre versioner af NO.4 London, I deres opsyet udgave. Den korte version har i set den kan ses her, men de to andre lader vente på sig. Jeg glæder mig meget til at vise dem.

Her vil jeg dog starte med at vise noget af det stof jeg har valgt at leve den ene af frakkerne i. Det er en hvid vasket uld, med strikket kantebånd. Jeg har også forkælet denne frakke med en hjemmelavet kæmpe knap. Og jeg kan fortælle så meget at jeg er meget forelsket i den

English version:

It is almost time for me to show you the three versions of the pattern NO.4 London. I have already shown the short version see here, but the last two I am holding on to for a bit longer.

Here is a small teaser of the fabric choice for the long coat. This version have a knitted folded band on the edges and a big homemade button. One thing I can tell you - I AM IN LOVE.

htdf1234Comment