A LITTLE HELLO ON SOME SWEET POSTCARDS

Jeg er stadig i start fasen af min lille virksomhed, og prøver hele tiden at arbejde med mit univers og produkt, for at gøre det bedre og mere mig. Det er jeg så heldig at få hjælp til af den søde Marie Willumsen, som er grafiker og hun er med ind over alt det visuelle fra mapper til logo opsætning af hjemmeside. Nu har hun lavet disse tre postkort til mig. De små vintage katte damer er så søde, naive og stadige grafiske, jeg er vild med dem!

Hvilke er din ynglings?

Jeg vil bruge dem til at skrive en lille hilsen til alle jer fantastiske mennesker der gider at købe mine mønstre. TAK for det.

De er på vej i trykken og glæder mig til at se dem på papir.

English version:

I am still in the start of building my small business. At all-time I am trying to find the essence of my universe and making my product better. I am in the lucky position to have a friend that can help me with that. Her name is  Marie Willumsen and she is a great graphic designer. She is always involved in the graphic decisions on all I do, from website to stickers. She have made tre sweet postcard for me. The small vintage cat ladies are so cute, naive and still graphical, I love them!

What is your favorite?

I will use them to write a little hello to all you fantastic people who buy my patterns. Thanks

They are on the way to print. Right now.

htdf12344 Comments