SEWING COMMUNITIES

Jeg har længe gået med en drøm. En drøm om at starte et sy fællesskab, i udlandet kalder man der Communities, hvilke jeg synes er et lidt beder ord. Men altså, et fællesskab hvor kvinder med en passion for at sy, kan mødes, både virituelt men også face to face.

Det at være sammen om at sy, er ikke helt så nemt som at mødes med strikkepinde eller en hæklenål. Det synes jeg er ærgerligt for der er en masse inspiration og gode snakke der går tabt når kvinder ikke mødes over symaskinerne.

Jeg synes at det er dejligt at flere er begyndt at samles og sy en eftermiddag og det er også det jeg vil, bare i større skala. Jeg vil samle 30 eller måske 50 kvinder. Som kan, dele erfaringer, indspirerer hinanden og måske finde nye og givende bekendtskaber som bygger på en og samme passion, Nemlig syning. Det helt store problem det er dog logistikken. Hvor kan man lige sidde 30 kvinder og sy, det kræver nogle rimelig store lokaler, med mange border og masser af strøm.

Jeg har noget i støbeskeen og tror og håber, på det kan blive til virkelighed. Jeg mangler bare en masse syglade kvinder. Ville det være noget du kunne tænke dig at deltage i, bruge en dag  med din symaskine og en masse andre der deler samme interesse.

Om du er nybegynder eller rutineret spiller ikke nogen rolle, der skal være plads til alle det jeg håber på er at det kan inspirere mange flere til at ville sy mere, eller måske komme i gang og få lært sin symaskine at kende.

Smid endelig en kommentar.

Rigtig god weekend

English summary:

I am dreaming of making a sewing community and trying to gather 30 maybe 50 woman with their sewing machines, here in Copenhagen.

htdf123430 Comments