SEWING COMMUNITIES AN UPDATE

Som jeg skrev i sidste uge her på bloggen, så går jeg og brygger på at starte et sy fællesskab op. Et sted hvor man som sy glad kan mødes med andre syglade en lørdag i ny og næ, men også et sted hvor man kan mødes virtuelt. Det virtuelle er jo ikke så svært, men den fysiske del er lidt svære for det kræver lokaler som er store nok og dem har jeg ikke. Men men jeg har haft et møde med Vanløse kulturhus og de er simpelthen så søde og vil gerne lægge lokaler til.

Det betyder at der faktisk er kommet en dato for hvornår det første arrangement bliver stablet på benene. Denne gang er det en prøve, bliver det en succes så gør vi det igen, og så vil jeg prøve om jeg kan få stablet noget noget op på både Fyn og i Jylland.

Datoen holder jeg lidt på endnu, men kan røbe så meget at det bliver i foråret.

Rigtig god dag til alle

htdf12342 Comments