WHAT´S UP!

Så blev det december, snart er det jul og inden længe skal vi til at skrive 2015. Jeg synes tiden går stærkt og jeg halser efter for at kunne følge med. Det er jeg sikker på at rigtig mange af jer kan følge, ikke mindst her i december.

For mit vedkommende har jeg heller ikke gjort det nemmere, eftersom jeg har valgt at lave hjemmelavet julegaver i år. Jeg elsker at give hjemmelavet gaver, Jeg gør temmelig meget ud af at lave dem personlige og finde materialer jeg ved taler til den person jeg giver gaven til. Samtidig har vi en spare jul i år, da pengene er små og så kan man lave nogle ret så fede gave for ikke så mange penge. Jeg vil meget gerne dele med jer, men faren for at nogle af modtagerne skulle se med, må det vente til efter den 24. december.

Ud over de hjemmelavede gaver så arbejder jeg på et nyt mønster, en kjole som er 40ér inspireret, jeg er lige blevet færdig med selve udviklingen og skal nu til at graduerer og prøve de forskellige størrelser af. Kjolen får to forskellige overdele, eller faktisk tre, for jeg har valgt at lave to slags ærmer. Jeg glæder mig til at vise jer kjolen for den er simpelthen blevet så fin synes jeg.

ha en skøn dag

Its December end soon it is Christmas and then New Year. I am really busy these days and trying to keep up with time. This year I have decided to make homemade Christmas present for my loved ones. I love to make homemade present and give them that personal touch. I will show you all, but it must wait to after the 24. December.

Beside the homemade present, I am working on my latest pattern. It is a 40s inspired dress with to different tops, actually true because I have made two kind of sleeves. I look forward to show the dress but it must wait just a bit more.

Have a great day

htdf1234Comment