DIY CLIP ON EARRINGS

Nogle af de smykker jeg går med hver dag er øreringe. Den slags jeg bruger mest, er dem med klips, for da jeg ofte vælger en lidt stor en af slagsen så sidder pænest på øret. Jeg er ret så vild med de øreklips i farver og sjove former. For en del måneder siden fandt jeg et par i en genbrugsbutik til kun en flad femmer, og de har siddet i mit øre lige siden. En dag skulle jeg ind og prøve kjoler, og for jer der køber vintage så ved i, at når man skal lirke en kjole med lynlås i siden over hovedet så sker der ofte ulykker i form af ødelagt hår, makeup eller tab af smykker. Jeg tabte så den ene af min billige, men meget elskede øreringe og har siden kun haft en. Men nu har jeg lavet et set selv, vil her vise jer hvordan det gøres.

One of my favorites jewelry is clip on earrings. I use them almost every day. I love them colorful and a bit big. A few months ago, I found a pair of very cheap ones in a second hand shop. They was my favorite. But one day I went out for trying vintage dresses. All who buys that kind of dresses know that it can be a struggle to get a dress with a short side zipper over the head. Often it mess up my hair and makeup and worse, sometime I lose my jewels. The last thing happened that day and I lost my clip on. Therefore, I have tried to make myself some new. Here is a DIY on what I will call my new favorite clip on

DIY

  • Lim pistol/ glue gun
  • Tynd ståltråd/ thin steel wires
  • Øre klips/ clip ons
  • Perler/ peals

  • perlerne sættes på stål tråden
  • Put peals on the wier

  • Lav 4 perle rækker a 20 cm./ Make 4 pearl strings of 20 cm.
  • Fold dem og sno den sammen to og to/ fold them and twist them together two by two

  • lave en knude og sørg for at det grimme er på bagsiden / make a knot and be sure that the ends is on the backside
  • lim klipsen fast på bagsiden/ glue the clip on to the back side

htdf12343 Comments