HOW TO DO FASHION SEWING KIT - NEW IN STORE

I mandags satte jeg mine første to sykit til salg i min lille netshop, de blev solgt næsten med det samme og det er jeg rigtig glad for. To smukke kvinder får sig nu hver en skøn kjole i noget utroeligt fint stof. håber at i vil dele et billed med mig når kjolerne engang er færdige.

Men fordi det var en succes så vil jeg sætte to kit mere til salg. Her har vi med et stykke stof jeg virkelig er meget glad for, jeg synes at det er noget af det skønneste jeg har fundet i meget lang tid. Det er købt i sønderjylland af en ældre dame der solgte ud af mange skønne metervare og jeg købte virkelig ind for der var mange skatte i mellem. 

Disse to kit er det sidste stof jeg har. så jeg håber der sidder nogle kvinder som vil sy en kjole som er neget helt specielt. 

kittet består af:

•    Mønster på NO. 1 Dragør kjolen (har du allerede mønsteret kan dette vælges fra)
•    Stof 3 meter
•    foer 60 cm
•    smukt velour bindebånd til at binde i taljen.
•    22 cm Riri lynlås i den bedste kvalitet
•    4 mtr. Blonde til at lave en fin oplægning samt ærmegab
•    Tråd
•    Nakkemærke
•    prøvestof 0,6 meter

htdf1234Comment