I USE STRIPES DO YOU?

Striber er et af de mest klassiske mønstre og det er blevet brugt meget flittigt gennem modehistorien. Store designere, som Chanel, Sonia Rykiel og Jean Paul Gaultier har gjort striber til deres varemærke. Selvom disse designere er meget forskellige i deres udtryk så bærer alle mærker striberne som deres eget varemærke, og det er det er er så skønt ved dette mønster, det er så alsidigt.

Striber er sjove men klassiske, de kan være brede og smalle så kan de være i sort-hvis og i masser af farver, alle smukke på deres måde og med deres udtryk. Jeg synes at striber er noget af det skønneste, jeg bliver glad af at se på dem og det er lige meget i hvilke udtryk de kommer.

Striber kan også gøre meget godt for os kvinder det kan gøre og mere voluminøse hvis vi ønsker det eller de kan gøre os slankere, i ved jo man siger at striber slanker. Jeg elsker at lege med striber og sammensætte dem på kryds og tværs for at give en god effekt.

Hvis du ikke er til strib fra top til tå så brug det i form af en detalje, for at få lidt farve og mønster ind i garderoben. Jeg elsker stribet bukser, bare husk at de skal være vertikale, de færreste af os kan bære horisontale striber på underdelen. Hvis så dine bukser går helt til gulvet og har lidt vidde, så de går ud over bukserne, så gør det til og ned også dine ben længere at se på. På overdele bruger jeg gerne striber der er skået på skrå, det synes jeg skaber en illusion af at jeg har en timeglas figur, og det vil jeg gerne have

English version: Stripes is one of the most classic pattern and it has been used in the fashion industry for centuries. Designers like Chanel, Sonia Rykiel and Jean Paul Gaultier have all made stripes their own trademark. That is possible because stripes are so diverse.

Stripes are fun and classic, they can be narrow and broad, black-white and full of color. I think stripes are the most fantastic pattern, it makes me happy to look at them. Here is some of my stripes inspiration

 

 

htdf1234Comment