WARDROBE CHALLENGE JANUARY; GREEN STRIPES FOR A HOMEMADE BLOUSE

Det sidste jeg nåede at sy i min wardrobe challenge i januar var denne bluse. Igen har jeg købt stoffet på udsalg. Det var en rest så der var kun til en bluse, ellers havde jeg syet en hel kjole i det. For jeg er temmelig vild med grøn, og synes meget sjældent jeg støder på sådan en rigtig grøn i stofbutikkerne. Den har jeg selvfølgelig også givet et stofbetrukket bælte, simpelthen fordi jeg synes det giver det lige det ekstra. Jeg har lavet denne model fra mønsteret NO.5 ÅRHUS

Materialeforbrug uden bælte er 80 kr.

In english: The last piece i made in January was this blouse. I made it of a left over, if I have had more, I had made a whole dress. I love green but it is not that often I find the right color of green fabric and this fabric have right color. I have made this blouse for the pattern N0.5 ÅRHUS

I have made a fabric covered belt because I think it just give it that extra.

Total cost in materials 80 dkk without the belt

htdf12341 Comment