WARDROBE CHALLENGE FEBRUARY

Februar er jo for længst overstået, og jeg har slet ikke fået givet jer en update på februars Wardrobe Challange.

i Februar har jeg slet ikke nået det jeg ville, men gør man nogensinde det, nej vel! Jeg havde en plan for at nå og lave en houscoat og et par bukser. Jeg nåede houscoten men bukserne må jeg nå i April. Men jeg nåede så at sy en kjole til jeg skulle i operaen med min mand. For lang tid siden købte jeg noget fantastisk stof med tulipaner på som jeg har drømt om at lave en kjole i lige siden, så fredag aften inden vi skulle i teateret blev den banket sammen, godt man har en god grundform at tage udgangspunkt i.

De endelige resultater må i vente lidt med at se men her er min inspiration. Se også min januar challenge her

English summary: February is lone gone and I haven’t give you an update on my waedrobe challenge yet. In February I had a plan of making a housecoat and a pair of pants. I made the housecoat but the pants I think I will do I april.

Instead I made a dress I a fabulous piece of fabric with tulips.

htdf1234Comment