A HELPING HAND

Det her indlæg er et af dem hvor jeg rigtig gerne ville have lidt input fra alle jer, jeg håber meget at i kan hjælpe mig.

Jeg står lige nu med et brandende ønske om at få mine snitmønstre ud i nogle fysiske butikker, nogle stofbutikker hvor mit koncept kan passe ind og hvor mine mønstre kan supplere butikkens sortiment. Men denne del af det at være selvstendig, altså det at være sælger er rigtig svært for mig. Men nu har jeg taget beslutningen om det skal være.

Jeg vil derfor høre jer om i vil dele jeres viden med mig om gode stofbutikker, hvor i måske kan se at de kunne stå og pynte på en hylde og ikke mindst blive revet ned:)

Jeg ved at alle jer syglade kvinder ligger inde med en masse viden om stofbutikker og jeg ville blive rigtig glad hvis i ville dele det med mig.

Jeg ønsker jer alle en dejlig dag.

English version: This post is a call for help, and I hope all of you can help me out. I have a wish to see my patterns in some fabric stores. I want to here if you want to share, with me, where you buy your fabric, or maybe where you could see my sewing patterns be sold. I really hope you will share you knowledge with me.

Best wishes Nanna

htdf12347 Comments