HOW TO DO FASHION AMBASADOR

Jeg søger testere, nogle som rigtig gerne vil sy mine nye mønstre op og teste dem af. Det at være tester betyder at du skal prøve mit mønster og kommentere på alt fra sy vejledning, stavefejl, om mønsteret er til at forstå om pasform og tilretningsguide er til nogen hjælp og om der generelt er nogle fejl og mangler. Jeg har brug for ærlighed, for at få lavet det absolut bedste produkt

 Hver gang jeg laver et nyt mønster har jeg skal bruge et sted mellem 5 og 10 kvinder i størrelserne 36 til 48. Det som i skal er, at i skal have en symaskine og så skal i have noget tid til at prøve mønsteret af. Når jeg sender mønster af sted vil der typisk være 14 dage til at få modellen lavet og testet af. Og i vil på en mail modtage et spørgeskema som skal udfyldes. Om i er øvet eller begynder gør ikke noget, det er rigtig godt at få spredning på niveauet.

Jeg har indtil det seneste mønster selv testet men jeg er ved at gå kold i det, og har brug for input fra jer som sidder der ude og syr dem.

Jeg håber at der sidder nogle syglade kvinder som vil være med.

Kunne du være interesseret så smid mig en mail på nanna@howtodofashion.dk

Jeg forventer at næste mønster vil være klar til at blive testet i midten af maj.

Ha en dejlig dag

Nanna

htdf12345 Comments